Szállítás

Ugye Ön sem szeretne sokat várni megrendelt bútorára és az esetleges garanciális problémával sem szívesen élne együtt hetekig, hónapokig?!

Mivel azt szeretnénk, hogy leendő vevőnk elégedett legyen, ezért nagy bútorainkat “csak” Heves, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyékbe szállítjuk ki. Ugyanis ekkora területen tudjuk FELELŐSSÉGGEL vállalni azt, hogy a raktárunkba való beérkezéstől számítva  1 héten belül megkapja bútorát, vagy megoldjuk – olykor felmerülő – garanciális problémáját.

Az országos kiszállítás gazdaságos gyűjtőfuvarjai (a termék gyártási idejét is figyelembe véve), rendszerint hetek, néha hónapok alatt jönnek létre.

Bizonyára mindenki ismeri, de legalábbis halott a “tőlünk független okok miatt csúszik a szállítás ideje” magyarázkodásról, ami sok esetben már a rendelés felvételkor ismert volt az eladó részéről. A vevő pedig ” ha már ennyit vártam, kibírom még azt a pár hetet” beletörődéssel nyugtázza az állapotot.

Célunk rövid (valódi) szállítási idővel állni az Önök rendelkezésére, amennyiben a megrendelt termék gyártási ideje is lehetővé teszi. Ennek érdekében heti rendszerességgel indítjuk terítő járatainkat! Természetesen a kiszállítás időpontját, a megrendeléskor megadjuk, egyeztetjük.

Szállítással kapcsolatos tudnivalók:

– Kiszállítás 3000Ft költséggel jár, mely független a termékek darabszámától és értékétől.
– Ez a költség a termék(ek) épületig szállítását tartalmazza.

– Az “étkezők” kategória termékeit országosan szállítjuk.

– A szállítás a termék méretétől függően csomagküldő szolgálattal, vagy saját autóval terítő járatban történik.

– A futárszolgálattal küldött termékeink csomagolva kerülnek átadásra.

– Saját járműveink – a termék védelmét biztosító – speciális burkolattal rendelkeznek, ugyanis a bútorok elemenként összeszerelt állapota miatt darabonkénti csomagolás nincs. Kárpitos bútoraink védőfóliával rendelkeznek. Az árut, átvételkor a vásárló ellenőrizni tudja, sőt feladata a további félreértések elkerülése érdekében.

– Teherautónk megérkezése előtt 1 órával szükség szerint értesítjük Önt.

– Közös érdekünk megfelelő parkolóhely biztosítása, amiben számítunk segítségére.

– A szállítás az épületig szól, épületbe történő bevitel, emeletre felvitel külön díjazás fejében igénybe vehető. Ebben az esetben kérjük telefonon, vagy e-mailben jelezze szándékát.

Az ingyenes szállítás része, az autóról való lerakodás ami 15 m- en belül értendő. Aki pakolt már bútort tudja, hogy ez nem is olyan kis távolság.

– Egyedi szállítási igényével, egyéb fuvarozás , szállítás, költöztetés esetén is, bátran hívjon bennünket!