Rólunk

Cégünk, az Onlinebutor.com profilja, internetes úton értékesíthető új bútorok forgalmazása kedvező áron.

Mivel webáruházunk már több, mint hat éve üzemel, eljött szükségszerű fejlesztésének az ideje, melynek jegyében a megváltozott igényekhez, vásárlási szokásokhoz alkalmazkodva  modernizáltuk webshopunkat, kiterjesztettük ingyenes szállításunkat, online áruhitelt vezettünk be, egyszóval még inkább vásárlóbaráttá tettük.

Megújult honlapunkkal termékkínálatunk és szolgáltatásaink köre is bővült.

Cégünk az Onlinebutor.com egy több éve üzemelő, hagyományos értékesítést folytató bútorbolt eredményes működéséből jött létre, a szakmai, technikai, üzleti háttér így kellőképpen megalapozott, mellyel meglévő és leendő vásárlóink is reméljük egyetértenek.

Az internetes vásárlások – megítélésünk szerint- fontos szerepet töltenek be a hazai kereskedelemben, ezért igyekszünk a megszerzett tapasztalatainkat, kedvező beszerzési forrásainkat felhasználva, a vásárlói igényeket minél jobban kielégíteni, a kiváló ár- érték arány figyelemben tartásával. Üzletünk azon  bútor webáruházak közé tartozik, ahol az olcsó és magasabb árfekvésű bútorok egyaránt megtalálhatóak.

Kínálatunkban az alábbi termékek szerepelnek: konyha, konyhabútor, szekrény, étkező, íróasztal, ágy, kanapé, heverő, kisbútor, éjjeli szekrény, dohányzó asztal, előszoba, gyerekbútor, számítógépasztal, stb. melyek a bal oldali menüsorból érhetők el. A kisbútorokat csak egy bizonyos méret után szállítjuk lapraszerelt formában.

Bútoraink szinte kivétel nélkül, gyárilag készreszerelt (összeszerelt) formában készülnek!

Onlinebutor.com, otthonában a legjobb árak, a bútor webáruházonline bútorboltonline bútoráruház.